Alla måste vi göra vad vi kan i dessa coronatider

Updated: Jun 15, 2020

Nu har jag bestämt mig! Alla måste vi göra vad vi kan i dessa eländiga coronatider och hjälpa det lokala näringslivet så gott vi kan!


Därför skall jag göra vad jag kan för att stötta min kommuns lokala företag. En åtgärd jag kan bidra med är att jag (åtminstone fram till semestern) kommer att minska mitt arvode för kommunens företag från det rekommenderade brancharvodet på 900-1000:- per timme till 600:-. Allt som krävs är att företaget ifråga är registrerat i Håbo kommun. Inget uppdrag är för stort eller för litet...


Välkommen!
BRUNZELL DESIGN

Brunzell Design has over twenty-five years of experience in design, marketing and illustration. All these years have resulted in a solid knowledge that accompanies all projects, large and small.

Brunzell Design conducts its operations mainly in and around Stockholm, Uppsala, Enköping but is happy to accept assignments from all over the country.

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle

CONTACT BRUNZELL DESIGN