Jag sänker mitt arvode i coronatiderNu har jag bestämt mig!

Alla måste vi göra vad vi kan för att hjälpa näringslivet i dessa eländiga coronatider! Därför fortsätter jag erbjudandet med att minska arvodet från det rekommenderade brancharvodet på ca 900–1000:- per timme till 700:- (600:- för företag verksamma i Bålsta). Allt som krävs är att du, före den 1 augusti, skriver en offerförfrågan här.

Inget uppdrag är för stort eller för litet... Välkommen!BRUNZELL DESIGN

Brunzell Design has over twenty-five years of experience in design, marketing and illustration. All these years have resulted in a solid knowledge that accompanies all projects, large and small.

Brunzell Design conducts its operations mainly in and around Stockholm, Uppsala, Enköping but is happy to accept assignments from all over the country.

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle

CONTACT BRUNZELL DESIGN